Αποστολή

Μόλις η παραγγελία σας ολοκληρωθεί, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο στο στούντιο μας, οπότε θα χρειαστούμε 7-14 εργάσιμες ημέρες πριν την αποστολή.

Το κόστος κάθε αποστολής θα υπολογίζεται αυτόματα και θα αναγράφεται αναλυτικά κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας ώστε να είναι πάντα εγκεκριμένο από τον πελάτη πριν την επιβεβαίωση της πληρωμής. Μόλις το πακέτο σας φύγει από το εργαστήριό μας, θα λάβετε ένα email με τον αριθμό παρακολούθησης. Λάβετε υπόψη ότι σε περιόδους αιχμής ή για περισσότερο περίπλοκα προϊόντα, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι ελαφρώς μεγαλύτερος.

Το κόστος αποστολής στην Ελλάδα είναι 3€. Παραγγελίες στην Ελλάδα άνω των 80€ είναι δωρεάν. Για πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον κόστος 2€.

Το κόστος αποστολής στην Ευρώπη είναι 12€.

Το κόστος αποστολής στον υπόλοιπο κόσμο είναι 20€. Για χώρες εκτός ΕΕ, οι τελωνειακοί δασμοί και οι φόροι που ενδέχεται να προκύψουν καλύπτονται από τον παραλήπτη.

Επιστροφές

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, προσφέρουμε δυνατότητα επιστροφής εντός 15 ημερών από την παραλαβή του πακέτου. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και είναι απαραίτητο να συμπεριληφθεί η απόδειξη. Σημειώστε ότι οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τα έξοδα αποστολής επιστροφής.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο mythsjewelry@gmail.com.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top